AVG-privacywetgeving heeft invloed op alle ondernemers

dinsdag 28 november 2017

Parkmanagement heeft in de Week van de Veiligheid de training Cybercriminaliteit Privacy bijgewoond. Dit is een bijeenkomst voor ondernemers over hoe je je tegen datalekken kunt wapenen. De trainers belichtten wat de gevolgen voor de ondernemers en hun partners kunnen zijn als je als bedrijf data lekt en wat er verstaan wordt onder persoonsgegevens. Tijdens de bijeenkomst werd er geconstateerd dat veel bedrijven bewust/onbewust niet bekend zijn met de procedure van het opslaan en beveiligen van persoonsgegevens.

Er is ook aandacht besteed aan de meldplicht voor bedrijven, die sinds 1 januari 2016 van kracht is op het moment dat er data wordt gelekt. De verandering in de Europese wetgeving die per 25 mei 2018 ingaat heeft ook invloed op ondernemers in Nederland. De huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) wordt vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Heeft u interesse in deze bijeenkomst, meld u dan zo spoedig mogelijk aan bij uw parkmanager. Bij voldoende aanmeldingen zal Parkmanagement de bijeenkomst cybercriminaliteit - privacy organiseren.

Meer informatie over de nieuwe privacywetgeving, klik hier.

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark