Brandveiligheid: een hot item

dinsdag 31 januari 2017


Afval buiten tegen de gevel kan een serieus probleem worden. Door brandstichting kan er gemakkelijk brandoverslag plaatsvinden. Plaats daarom afvalcontainers, afvalzakken, pallets, etc. niet tegen gebouwen of onder luifels. Houd deze buiten bereik van derden (vandalisme) en sluit containers goed af. Laat in de avond en nacht buiten geen afval achter, maar zet dit binnen. Ook regelmatig afvoeren draagt bij aan een brandveilige situatie.
Maak iemand intern verantwoordelijk voor de dagelijkse inzameling en verwijdering van afval.

Bereikbaarheid van uw pand
Mocht er iets gebeuren, dan is het van belang dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn. Toch blijkt dat bij veel bedrijven een duidelijk zichtbaar huisnummerbord (en verlichting) ontbreekt. Dit bemoeilijkt het werk van bijvoorbeeld de politie, brandweer en ambulance. Blokkeer geen toe- en uitgangswegen in uw pand. Blokkeer nooit een brandkraan met uw auto, opslag, etc. Deze moet te allen tijde bereikbaar zijn voor de brandweer!

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark