Molshopen in de groenstroken

dinsdag 31 januari 2017


Business Park Amsterdam Osdorp is onderdeel van de Brettenzone, dit is één van de redenen dat ecologisch beheer uitgevoerd wordt. De gemeente staat daarom het gebruik van klemmen en gif niet toe voor het bestrijden van mollen.

De Brettenzone
De Brettenzone is een groengebied in het noordwestelijke deel van Amsterdam dat de binnenstad van Amsterdam verbindt met het buitengebied richting Halfweg. Het gebied fungeert als een groene en recreatieve buffer tussen de westelijke tuinsteden en het Westelijk Havengebied. De Brettenzone is te karakteriseren als een groene zone in vrijwel verstedelijkt landschap. Dit maakt de zone uniek. Het uitgangspunt is dan ook om de natuur in de zone in stand te houden en verder te ontwikkelen en de recreatieve verbindingen te verbeteren. 

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark