No Excess opent pand op ons Business Park

dinsdag 13 december 2016

 

Hoewel de warehouseoppervlakte van 2.600 m² gelijk is aan het oude pand in de regio, is door slimme inrichting en nieuwe heftrucks maar liefst 60% meer magazijnruimte gerealiseerd. De kantoorruimte van 1.400 m² omvat o.a. een showroom en stylingruimtes.

De kavel van 0,9 hectare is van alle zijden omringd door water. Tussen het water en het pand is een royale tuin aangelegd compleet met steiger, terrassen en met behoud van de natuurlijke elementen als riet en uitzicht op het gemaal Lijnden. Het kantoor heeft op de eerste verdieping rondom ruime balkons waardoor medewerkers ook daar het gevoel krijgen ‘buiten’ te werken. Henry Potuijt, Financial Director van No Excess: “Natuurlijk hebben we deze kavel bewust gekozen, maar nu het af is, realiseren we ons pas goed wat een bijzondere werkplek dit is.”

No Excess is in 1988 opgericht en was al in de regio gevestigd. Het kledingmerk voor mannen heeft meer dan 1.500 verkooppunten in ruim 20 landen. Op het hoofdkantoor op Business Park Amsterdam Osdorp werken zo’n veertig mensen. 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark