Succesvolle ALV

dinsdag 29 november 2016

Op de locatie die versierd was in herfstsfeer kwamen weer veel nieuwe leden en betrokkenen bijeen om een update te krijgen over de ontwikkelingen van Parkmanagement zoals het beheersbaar krijgen en houden van het zwerfafval, ontwikkelingen verlichting Maroastraat, beheer buitenruimte, etc.

Naast de gezonde financiƫle situatie die de penningmeester toelichtte, kwam SADC met een aantal duurzaamheidsideeƫn die verder uitgewerkt kunnen worden. Hier werd gesproken over inkoop groene stroom, bemetering bij bedrijven om het stroomverbruik inzichtelijk te maken en hierop te anticiperen en de mogelijkheid van zonne-energie. Er vond een interessante discussie plaats. Het bestuur zal tijdens de volgende bestuursvergadering eventuele vervolgstappen bespreken.

SADC sprak over de nieuwe plannen van MeetInn en de voorzitter van Tuinen van West gaf een presentatie en wil zo mogelijk samenwerken met het BusinessPark op het gebied van duurzaamheid. Al met al een interessante vergadering.

Wij bedanken Ferry van der Laan voor de gastvrijheid. 

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark