Zinvolle ALV bij Corning

dinsdag 11 juli 2017

- Bewegwijzering
De behoefte van de bedrijven om door bezoekers beter gevonden te worden d.m.v. duidelijke en in het beeldpassende bewegwijzeringsborden leeft nog steeds.
De ontwerpen die nogmaals zijn voorgelegd aan de gemeente, blijken toch niet in het nieuwe beleid te passen. Op dit moment wordt er gezocht naar een passend alternatief bijvoorbeeld door een informatiebord bij de entree.

- Verlichting
Na blijvende klachten van bedrijven op het gebied van onveiligheidgevoelens heeft de gemeente zelf nog een lichtmeting uitgevoerd.  Het aanwezige licht voldoet aan de norm. Echter heeft de gemeente de intentie om aan de bedrijven tegemoet te komen door de mogelijkheden op dit gebied te onderzoeken en voor de komende donkere periode extra verlichting te plaatsen.

- Zonne-energie
Tulipower heeft een presentatie gegeven voor de mogelijkheden en resultaten voor het Business Park. Bij een aantal bedrijven zal onderzoek gedaan worden naar de dakbelasting om vervolgens de case verder uit te werken. Voor meer informatie kan u terecht bij b.verhoef@sadc.nl of uw parkmanager.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark