Probeer: woon-werkverkeer op de elektrische fiets! 

woensdag 17 juni 2020


In juni is de nieuwe e-bike probeeractie gestart, verzorgd door ConnektBike en Groot Schiphol Bereikbaar. Alle bedrijven in het Schiphol-gebied kunnen zich hiervoor aanmelden. Nu staat er dat u minimaal 10 e-bikes per bedrijf dient aan te vragen, maar...

Parkmanagement heeft geregeld dat het gehele Business Park als één geheel wordt gezien. Heeft u of (één van uw) medewerkers interesse, meld u aan bij uw parkmanager

Groot Schiphol Bereikbaar heeft een budget om 50% van de kosten van de probeerpool voor haar rekening te nemen. Dit betekent voor jullie een investering van € 60 per e-bike, per probeerperiode van 2 weken.

Voorkeur heeft ook wel om de e-bikepilot gewoon 2 weken per persoon te laten duren. Van alle voorgaande pilots is gebleken dat die 2 weken nodig zijn voor de overtuiging en gedragsverandering.
Probeer het eens uit, het is echt leuk, gezond, schoon én goedkoop!

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark