Veiligheidsrisico's in uw bedrijf: gratis workshop

dinsdag 04 oktober 2016

 

Je bent in Nederland als werkgever verplicht om een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) te doen, met daarin een opsomming van de risico's binnen je bedrijf en een plan van aanpak om die risico's op te heffen of zoveel mogelijk te verminderen. Je personeel moet deze risico's kennen en zelf de RI&E kunnen opvragen en lezen. Door je personeel bewust te maken van de risico’s en de maatregelen hierop, zal het de werkomgeving veiliger maken.

De RI&E staat voor het wettelijk verplichte onderzoek en de schriftelijke vastlegging van veiligheids- en gezondheidsrisico’s voor werknemers in een organisatie.

MKB-Nederland vindt het belangrijk dat de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) meer bekendheid en bewustwording creëert in het bedrijfsleven.

Tijdens de workshop spreken we met elkaar over de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), de eisen, het nut en de voordelen hiervan. Bij voldoende interesse plannen we de workshop dit najaar. Laat vóór 14 oktober weten of je mee wilt doen via uw parkmanager.

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark