Algemeen

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement. Zo staan wij garant voor goede voorzieningen, veiligheid, infrastructuur en een gedegen onderhoud van groen op het park.

Niet alleen wordt  hierdoor een prettige werkomgeving en de waarde van het onroerend goed gewaarborgd, een bijkomend voordeel is bovendien dat ondernemers elkaar goed kennen wat de samenwerking versterkt.

KG Parkmanagement geeft invulling aan het parkmanagement. Parkmanagers zijn Dorita Megens en Rob ten Bok.

Bestuur en leden

De Parkmanagementvereniging wordt geleid door een driekoppig bestuur:

• Cees van der Veldt van McDonald's (voorzitter)

• Nils Kan van Corning Life Sciences (penningmeester)

• Olav Steffers van SADC (algemeen bestuurslid) 

De leden van de vereniging zijn de grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp. Het is mogelijk dat grondeigenaren een volmacht geven aan de huurders zodat deze actief lid van de vereniging worden met bijbehorend stemrecht. Als gezamenlijke ambitie hebben wij het ‘heel, schoon en veilig’ houden van de locatie. Belangrijke beslissingen worden door het bestuur in een Algemene Ledenvergadering aan de leden voorgelegd en volgens het meerderheidsprincipe genomen.

Leden worden bovendien door periodieke nieuwsbrieven en het intranetgedeelte van deze website op de hoogte gehouden van ontwikkelingen van de vereniging en werkzaamheden op het Business Park.

Grondaankoop

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf te vestigen op Business Park Amsterdam Osdorp en wilt u daarvoor een perceel pachten (Erfpacht)? Neem dan contact op met SADC via 020 206 6640 of kijk op www.bpao.nl voor meer informatie en beschikbare kavels.

Service

Wilt u weten welke services parkmanagement levert, kijk dan verder onder Diensten.
Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een dienst/service: neem dan contact op met uw parkmanager door middel van het contactformulier onder de button Contact.

 

 

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark