ANWB BV

ANWB BV

Goed bereikbaar aan de rand van de stad, met aansluiting op het openbaar vervoer. Daarnaast is de locatie ingericht met laadmogelijkheden voor zowel bezoekers met elektrische auto’s als fietsen. Vanuit de nieuwe locatie kunnen ze de hulpverlening aan de leden – in en rond Amsterdam- optimaal ondersteunen. Het pand past goed in de ambitie om het bedrijventerrein zo duurzaam mogelijk in te richten. Ook is het een duidelijke bevestiging van de goede bereikbaarheid van het business park.

Brink's Solutions Nederland BV

Brink's Solutions Nederland BV

Voor elk type organisatie en hoeveelheid cash geld, heeft Brink's oplossingen. Van de slimme kluis Brink's Complete, voordelig waardetransport voor lage cash omzetten Brink's Collect Light tot en met het waardetransport voor hogere cash omzetten Brink's Collect. Allemaal veilig en vertrouwd!

 

Business Court Amsterdam

Business Court Amsterdam

Het bedrijfsverzamelgebouw Business Court Amsterdam bestaat uit drie gebouwdelen, die gezamenlijk een groot binnenterrein omsluiten met veel ruimte voor verkeersbewegingen van vrachtwagens. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het gebouw.

Corning Life Sciences

Corning Life Sciences

Corning Life Sciences opende in 2009 als eerste haar bedrijfshuisvesting (7.325 m2). Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert high tech glasproducten en plastic producten voor gebruik in laboratoria, met name in de biotechnologie en moleculaire biologie.

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman is een adres waar u met al uw vragen en zorgen over uw huisdier terecht kunt.

 

Dolman Wieringen Prins

Dolman Wieringen Prins

Voortgekomen uit Wieringen Prins Hoveniers. Het toonaangevende hoveniersbedrijf in Amsterdam, met een grote diversiteit aan groenprojecten. Kenmerkend is onze duurzame liefde voor het groen. Resultaten moeten mooi en blijvend zijn. Meedenken, ontzorgen en oplossingsgericht werken met passie voor groen. Wij geven jouw groen een gezicht.

 

Gabbiano Denim

Gabbiano Denim

Gabbiano® is een Nederlands urban casual lifestyle merk beïnvloed door haar Italiaanse roots. Ons pad begon in Toscane met een reis die ons inspireerde om een wereldwijd modemerk te worden voor de urban man. Het Toscaanse landschap, de geschiedenis en de waardering voor stijl en cultuur hebben ons geïnspireerd om dit merk te creëren. Bij Gabbiano geloven we in goede kwaliteit en weten we dat elk klein detail belangrijk is. We houden van uitdagingen, zoeken nieuwe kansen maar blijven altijd authentiek.

 

In Shape Gym

In Shape Gym

In Shape Gym: DE privé sportschool waar vrouwen op een comfortabele en veilige manier aan hun lichaam en mindset kunnen werken. Onze missie is om jou als vrouw mentaal en fysiek In Shape te krijgen én te houden. 

 

McDonald's

McDonald's

In het najaar van 2013 opende McDonald’s haar deuren op Business Park Amsterdam Osdorp. Het restaurant biedt 100 arbeidsplaatsen. In het restaurant worden de meest recente duurzaamheidsoplossingen toegepast.

 

New Century Hotel

New Century Hotel

Ons restaurant is ideaal voor het uitnodigen van uw zakelijke partners. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vergaderingen en evenementen voor zowel kleine als grote groepen te organiseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Verder bieden wij gratis Wi-Fi aan in het hele hotel.

No Excess

No Excess

No Excess, opgericht in 1988, is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. We creëren mode voor mannen die kiezen voor een ongecompliceerde look en kleding die gemakkelijk te dragen is. Het merk is te koop in meer dan 20 landen en heeft wereldwijd ongeveer 1500 verkooppunten. Sinds 2015 is er een winkel in Maastricht, Nederland.

OWA Benelux

OWA Benelux

Om u ook in deze uitdagende tijd te ondersteunen, staan onze adviseurs virtueel voor u klaar met raad en daad. Uiteraard via telefoon, whatsapp en e-mail, maar nu ook via videoconferencing. Dus bent u op zoek naar informatie over producten, akoestische prestaties of ontwerpen met OWA in BIM?

Production People

Production People

Levensgenieters kunnen het bevestigen : cola, rum en limoensap zijn dranken die elk apart hun kwaliteiten en troeven hebben, maar voeg ze samen en je krijgt de cuba libre, één van de populairste cocktails ter wereld. Dit gegeven is ook van toepassing op Chain en Focus. Beide bedrijven zijn al lang gevestigde waarden in de sector tv-producties, events, live entertainment, beurzen en meer.

Sanquin Bloedvoorziening

Sanquin Bloedvoorziening

Sanquin is een not-for-profit organisatie die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, houdt Sanquin zich bezig met het maken van reagentia, het verrichten van onderzoek en het verzorgen van onderwijs.

Sollia Jobs Uitzendbureau

Sollia Jobs Uitzendbureau

Wij specialiseren ons in productie, natreiniging , hotelpersoneel en administratief, hoveniers, schoonmakers en medische staff voor zowel werknemers als werkgevers.

 

Studio Anneloes

Studio Anneloes

Wij maken onze kleding voor echte vrouwen met echte vormen. Onze liefde en aandacht zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en het vooral ook lekker zit. Dat doen we graag en dat willen we nog heel lang blijven doen. Daarom maken we ons naast kleding ook druk over de toekomst.

Besef jij wat de impact is van wat je draagt? Wij vinden dit belangrijk en hebben het transparant gemaakt.

Taylor Guitars

Taylor Guitars

Taylor Guitars vestigde haar Europees hoofdkantoor in het bedrijfsverzamelgebouw van Keypoint. Taylor Guitars maakt, verkoopt en distribueert al bijna veertig jaar gitaren over de hele wereld.