BP tank- en autowascentrum Zwart

BP tank- en autowascentrum Zwart

Onder de naam Zwart’s Witte Pompen, werd ons tankstation een begrip in Osdorp. In januari 1989 namen de dochter van meneer en mevrouw Zwart Clara en haar man Henk  het bedrijf over. Na de verhuizing in 2000 naar de locatie aan de Ookmeerweg zijn we gaan samenwerken met BP en inmiddels bekend onder de naam BP Zwart.

 

Business Court Amsterdam

Business Court Amsterdam

Het bedrijfsverzamelgebouw Business Court Amsterdam bestaat uit drie gebouwdelen, die gezamenlijk een groot binnenterrein omsluiten met veel ruimte voor verkeersbewegingen van vrachtwagens. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het gebouw.

 

 

 

Corning Life Sciences

Corning Life Sciences

Corning Life Sciences opende in 2009 als eerste haar bedrijfshuisvesting (7.325 m2). Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert high tech glasproducten en plastic producten voor gebruik in laboratoria, met name in de biotechnologie en moleculaire biologie.

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Dierenkliniek Bokhove & Bouman is een adres waar u met al uw vragen en zorgen over uw huisdier terecht kunt.

 

Focus

Focus

Ieder (bedrijfs)evenement of publieksproductie is maatwerk. Of het nu gaat om awardshows, congressen, beurzen, complete televisieshows, productpresentaties of feesten in alle soorten en maten in binnen- en buitenland. Focus verandert uw evenement in een waar spektakel!

 

G4S

G4S

G4S vestigde zich in 2009 op Business Park Amsterdam Osdorp. G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen.

 

McDonald's

McDonald's

In het najaar van 2013 opende McDonald’s haar deuren op Business Park Amsterdam Osdorp. Het restaurant biedt 100 arbeidsplaatsen. In het restaurant worden de meest recente duurzaamheidsoplossingen toegepast.

 

Sollia Jobs Uitzendbureau

Sollia Jobs Uitzendbureau

Wij specialiseren ons in productie, natreiniging , hotelpersoneel en administratief, hoveniers, schoonmakers en medische staff voor zowel werknemers als werkgevers.

 

Taylor Guitars

Taylor Guitars

Taylor Guitars vestigde haar Europees hoofdkantoor in het bedrijfsverzamelgebouw van Keypoint. Taylor Guitars maakt, verkoopt en distribueert al bijna veertig jaar gitaren over de hele wereld.