Onderhoud en beheer

Parkmanagement verzorgt na overdracht door de gemeente Amsterdam, delen van het onderhoud en het beheer van de openbare ruimte op Business Park Amsterdam Osdorp. Hiervoor zijn opdrachten verleend aan een aannemer. Parkmanagement schouwt wekelijks het terrein en bij afwijkingen worden de bedrijven, de aannemers en/of de gemeente geïnformeerd. 

Groen & Grijs

Het openbare groen en het zwerfvuil op het terrein worden onderhouden door de aannemer die is aangesteld door de Vereniging. De aannemer is Wieringen Prins.

De aannemer voert extra onkruidbestrijding uit, met name op de schelpenpaden. Parkmanagement voert hier toezicht en controle.

Gladheidsbestrijding

In opdracht van de Vereniging voert een aannemer de gladheidsbestrijding uit op het terrein. Indien bedrijven geïnteresseerd zijn om gladheidsbestrijding op hun eigen terrein te laten verzorgen, kan parkmanagement de aannemer vragen om daar een offerte voor op te maken.

Overige

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark