Duurzame energie BPAO

  dinsdag 16 juli 2019

  Business park Osdorp Amsterdam wil haar duurzaamheidsprojecten op termijn met elkaar verbinden en onderstaand initiatief kan als startpunt dienen. Sinds 1 juli 2019 bestaat er ook nieuwe landelijke wetgeving over energieverbruik, zoals de Informatieplicht Energiebesparing, waaraan ook onze bedrijven...

  Terugkoppeling ALV met bio-BBQ

  dinsdag 02 juli 2019

  Tijdens de ALV van 28 juni jl. is o.a. de jaarrekening besproken. We staan er goed voor en het streven is dat vanaf 2021 alle ledenbijdragen gelijkgetrokken worden.

  Verder is besproken:

  Camerapalen geplaatst

  dinsdag 25 juni 2019

  In week 26 zijn er - door uitbreiding van het park en in het kader van het convenant Cameratoezicht / KVO - drie extra camerapalen geplaatst op ons Business Park: één op de hoek bij de Fogostraat en twee in de bochten Maroarastraat.

  Opfleuren Kunstroute met bloemen en kruidenplanten

  dinsdag 04 juni 2019

  Het projectteam (ontwikkeling Business Park Amsterdam Osdorp) bestaande uit de gemeente Amsterdam en SADC hebben i.s.m. de Parkmanagementvereniging besloten de Kunstroute op te fleuren.

  Is uw bedrijf beschermd tegen phishingaanvallen?

  dinsdag 04 juni 2019

  Hoe kwetsbaar is uw bedrijf voor een phishingaanval? Phishing is een steeds vaker voorkomende manier van cybercrime. Medewerkers klikken op een link in een mail, en dat kan leiden tot fraude of diefstal. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat biedt MKB-ondernemers een gratis test om uw...

  Friends & Family Shoppingdays

  dinsdag 14 mei 2019

  U bent op zaterdag 25 mei tussen 09:30 en 13:30 uur uitgenodigd voor de Family & Friends Shoppingdays van No Excess.

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark