Keurmerk Veilig Ondernemen

Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp heeft in december 2018 het derde Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-B) mogen ontvangen. Hiermee willen Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp, politie, brandweer en gemeente Amsterdam tot een (nog) veiliger bedrijventerrein komen.

De Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp houdt zich bezig met de thema’s schoon, heel en veilig. In dit kader heeft de vereniging zelf het initiatief genomen tot het opstarten van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. 

Eind 2021 vindt opnieuw hercertificering van het KVO-B keurmerk plaats. Alle bedrijven op het bedrijvenpark kunnen zich dankzij het KVO keurmerk gebruik maken van een kortingsregeling op hun verzekeringspakket.

Wijkagent

Dit is onze wijkagent: Mariska de Haas. Zij levert graag een bijdrage een veilig woon-, werk- en recreatieklimaat op en rondom het Businesspark.

Haar e-mailadres: mariska.de.haas@politie.nl en telefoonnummer: 06-20451714.
Bij Spoed bel 112. Is er geen spoed, maar wel direct politie nodig? Bel 0900-8844.

Camerabeveiliging

Parkmanagement heeft collectieve camerabeveiliging georganiseerd voor het bedrijvenpark. De beelden worden opgeslagen en indien bedrijven gebruik willen maken van de beelden kunnen zij contact opnemen met de parkmanager via het contactformulier onder de button Contact.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen van een inbraak of iets melden bij de politie dan kan dit in veel gevallen digitaal via deze link.

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark