Keurmerk Veilig Ondernemen

Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp heeft in december 2015 het tweede Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen (KVO-B) mogen ontvangen. Hiermee willen Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp, politie, brandweer en gemeente Amsterdam tot een (nog) veiliger bedrijventerrein komen.

De Parkmanagement Vereniging Bedrijvenpark Amsterdam Osdorp houdt zich bezig met de thema’s schoon, heel en veilig. In dit kader heeft de vereniging zelf het initiatief genomen tot het opstarten van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. 

In 2018 vindt opnieuw hercertificering van het KVO-B keurmerk plaats. Alle bedrijven op het bedrijvenpark kunnen zich dankzij het KVO keurmerk gebruik maken van een kortingsregeling op hun verzekeringspakket.

Wijkagent

Wijkagent Business Park Amsterdam Osdorp Frans van der Tol is langdurig afwezig en wordt tot zijn terugkomst vervangen door wijkagente Laura Engelsman, bereikbaar via 0900-8844 en e-mail:

laura.engelsman-vanlunenburg@politie.nl.

Camerabeveiliging

Parkmanagement heeft collectieve camerabeveiliging georganiseerd voor het bedrijvenpark. De beelden worden opgeslagen en indien bedrijven gebruik willen maken van de beelden kunnen zij contact opnemen met de parkmanager via het contactformulier onder de button Contact.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen van een inbraak of iets melden bij de politie dan kan dit in veel gevallen digitaal via deze link.

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark