Business Court Amsterdam

Het bedrijfsverzamelgebouw Business Court Amsterdam bestaat uit drie gebouwdelen, die gezamenlijk een groot binnenterrein omsluiten met veel ruimte voor verkeersbewegingen van vrachtwagens. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het gebouw.

Het complex omvat 13 huurunits van ca 1.150m2 tot ca. 1.500 m2. De units bestaan uit bedrijfsruimte/bedrijfshal op de begane grond (met 2 overheaddeuren met aparte loopdeur per unit) en kantoorruimte op de eerste verdieping en/of tweede verdieping.

De bedrijfsruimtes en kantoorruimtes in Business Court Amsterdam zijn flexibel aan te passen aan de wensen van ondernemingen. Zo zijn de units eenvoudig te koppelen, waardoor ook grotere metrages kunnen worden gehuurd. Bij de aanhuur van meerdere units bestaat tevens de mogelijkheid om loading docks aan te brengen. Altera Vastgoed NV is eigenaar van het object Business Court Amsterdam.

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Business Court Amsterdam
Adres Maroastraat 2-26
  1060 LG Amsterdam

Bekijk op Google Maps
Website http://www.bc-amsterdam.nl
Telefoon 0205452050

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark