Focus

Focus dankt zijn naam aan het feit dat het bedrijf in 1975 is opgericht door de productiemedewerkers van rockband ‘Focus’, de band van Thijs van Leer en Jan Akkerman, bekend van het liedje ‘Hocus pocus’. Eerst richtte Focus zich nog sec op het geluid, later werden de krachten gebundeld met de lichtexperts Jansen en Jansen. Op de Isolatorweg in Amsterdam breidde het bedrijf zijn dienstenpakket uit en konden bands en producties ook gebruik maken van opname- en oefenruimtes.

Deze laatste activiteit is inmiddels afgestoten en Focus richt zich op datgene waar het bedrijf echt goed in is: met spectaculair licht, geluid en video een unieke belevenis maken van grote evenementen en theaterproducties. 

Je staat er niet bij stil wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement of theatervoorstelling. Focus neemt dit soort zorgen volledig uit de handen van hun klanten en brengen hun creatieve ideeën tot leven! Als bezoeker loop je binnen en ervaar je simpelweg de sfeer. Een sfeer die er zeker niet zomaar is. Vaak is het gegeven een lege hal, een kaal podium of erger nog een regenachtig terrein.

Maak daar maar eens iets fraais van. Goed licht, geluid en beeld zijn cruciaal. Wie regelt dat en wat komt er bij kijken? Dat zijn wij dus! “We zijn trots op wat we doen, hoe we het doen en vooral te zien hoe tevreden onze klanten zijn achteraf!”

Ieder (bedrijfs)evenement of publieksproductie is maatwerk. Of het nu gaat om awardshows, congressen, beurzen, complete televisieshows, productpresentaties of feesten in alle soorten en maten in binnen- en buitenland. Focus verandert uw evenement in een waar spektakel!

Uw creatieve idee, ons uitgangspunt! Focus heeft een speciale afdeling Events. De accountmanagers en technisch producenten hebben ervaring met vele locaties, en kunnen u uit ervaring adviseren en informeren over de mogelijkheden van licht-, geluid-, video- en hijstechnische apparatuur. Daarnaast betrekken zij indien gewenst ook andere toeleveranciers bij uw productie, zodat Focus de gehele technische productie van uw evenement uit handen kan nemen.

Door Focus in een vroeg stadium bij uw productie te betrekken, kunnen zij u de ervaring en professionele aanpak van audiovisuele techniek bieden, en wordt de productie in detail doordacht en voor geproduceerd. Door de flexibiliteit van de organisatie kan Focus echter ook de uitdaging van het laatste moment aan en staan wij graag voor u klaar; iedere dag, elk moment!

 

 

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Focus
Adres Maroastraat 80
  1060 LG Amsterdam

Bekijk op Google Maps
Website http://www.focusamsterdam.com
E-mail office@focusamsterdam.com
Telefoon +31 (0) 20 687 86 00

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark