New Century Hotel

Ons restaurant is ideaal voor het uitnodigen van uw zakelijke partners. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vergaderingen en evenementen voor zowel kleine als grote groepen te organiseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Verder bieden wij gratis Wi-Fi aan in het hele hotel.

Trek?

Wilt u ontbijten, lunchen en dineren in ons hotel? Ons menu bestaat uit zowel traditionele Nederlandse gerechten als traditionele Chinese gerechten uit de Kantonese keuken. Bij het reserveren van een kamer kunt u kiezen uit een of meerdere van deze opties. Bovendien bieden wij gratis koffie en thee aan voor al onze gasten, inclusief uw gasten.

Uw eigen werkplek

Zoekt u een comfortabele plek om te werken? We bieden passende werkruimten aan die aan al uw behoeften voldoen, zoals gratis Wi-Fi en de mogelijkheid om de batterij van uw laptop of telefoon op te laden. Daarnaast bieden wij gratis koffie en thee aan voor al onze gasten, inclusief uw gasten.

 

 

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam New Century Hotel
Adres Fogostraat 10
  1060 LJ Amsterdam

Bekijk op Google Maps
Website https://www.newcenturyhotel.nl
E-mail info@nchotel.nl
Telefoon +31 (0)20 619 8550

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark