Bedrijfsbezoek bij Rent-All hoofdkantoor

woensdag 31 januari 2024

Rent-All (ook bekend als Production People) is gevestigd aan de Maroastraat 80 op ons Business Park Amsterdam Osdorp. Het gigantische hoofdkantoor is sinds 2019 gevestigd in Bemmel.

Parkmanager Dorita bracht een bedrijfsbezoek op het hoofdkantoor in Bemmel. Rent-All is sinds 2019 gevestigd op deze nieuwe locatie met een enorm warehouse. Het bedrijf heeft in Nederland 2 vestigingen, naast vestigingen in Duitsland, Belgiƫ, Zwitserland en vanaf 2024 ook in Barcelona. De ambitie is om ook uit te breiden naar vestigingen buiten Europa.

Rent-All is gespecialiseerd in verhuur van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging en levert alles op maat voor theater- en televisieproducties, concerten en beurzen. Tevens zijn zij importeur voor geluid- en lichtmaterialen. En flightcases maken zij zelf.

Production People (Voorheen Focus en Chain) valt onder de holding Rent-All.
Parkmanagement krijgt een rondleiding door het gigantisch indrukwekkende warehouse met showroom, technische dienst, werkplaats waar de flightcases gemaakt worden, etc.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark