Beheer en onderhoud

dinsdag 31 maart 2020


In het begin van dit jaar hebben we u geïnformeerd dat het beheer en onderhoud weer door de gemeente wordt uitgevoerd. Dit geldt dus voor verwijdering van zwerfafval, maar ook de maaiwerkzaamheden.
De Vereniging wil graag voor o.a. de genoemde posten een hoger niveau afspreken en heeft daarvoor contact gezocht met de gemeente.

Dagelijks vegen rond 10:15 uur
Het zwerfafval wordt door de afdeling Schoon van Stadswerken uitgevoerd. De afspraak nu is dat er dagelijks van maandag t/m vrijdag 1 maal per dag een veegploeg wordt ingezet (meestal rond 10:15 uur).  De reclassering doet het prikwerk. McDonald’s voert nog steeds prikrondes uit.

Minder capaciteit
Door het coronavirus zijn op dit moment minder medewerkers uit Nieuw-West beschikbaar maar vanuit de Centrale Stad waar nu minder mensen nodig zijn, zal inzet gepleegd worden in de buiten gebieden. Hopelijk leidt dit tot een beter beeld.
De uitzonderlijke situatie waarin iedereen nu zit, is niet helemaal representatief. Als de situatie weer genormaliseerd is, zal er weer een gesprek plaatsvinden tussen alle stakeholders om te kijken of er vanuit de Vereniging nog extra inzet nodig is.

Melding maken
De ervaring tot nu is dat er meer klachten zijn dan voorheen. Het advies is om dit zoveel mogelijk te melden bij de gemeente. Uiteraard blijft ook Parkmanagement schouwrondes uitvoeren en meldingen maken. 
Dat betekent dat u bij klachten, overlast of melding van bijvoorbeeld zwerfvuil terecht kunt bij de gemeente via de website, tel.nr. 14020 of via de Buiten Beter App.

Uiteraard kunnen we alleen gezamenlijk zorgdragen voor een schoner gebied. Draagt u ook een steentje bij door uw eigen kavel schoon te houden.
 
Maaiwerkzaamheden 
Voor o.a. de maaiwerkzaamheden is contact gelegd met de hovenier die de beheerwerkzaamheden op het Business Park zal gaan uitvoeren. Parkmanagement is in overleg met de hovenier en de gemeente om dit zo spoedig mogelijk gerealiseerd te krijgen.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark