De nieuwe N200 verbindt

dinsdag 10 april 2018

Na de zomer starten de werkzaamheden aan de Haarlemmerweg, welke tot eind 2019 duren. De N200 krijgt van Halfweg tot in Amsterdam een grondige opknapbeurt. De weg en dijk zullen een grote onderhoudsbeurt krijgen, er worden nieuwe drinkwatertransportleidingen aangelegd, er komt een nieuwe brug bij Halfweg en er wordt een ecopassage aangelegd. De Haarlemmerweg verandert vanaf de Seineweg in Amsterdam in een stedelijke weg, met een brede middenberm met bomen en een maximumsnelheid van 50 km/u.

Hinder voor uw organisatie: gemiddeld 15 minuten extra reistijd

Weggebruikers van de N200 krijgen in deze periode te maken met gemiddeld 15 minuten extra reistijd bovenop de reguliere reistijd. Dit gemiddelde hangt af van de aard van de werkzaamheden en het seizoen. We verwachten dat de hinder zich niet alleen beperkt tot de N200 zelf, ook de omliggende wegen in bijvoorbeeld Amsterdam Nieuw West, Westpoort en Halfweg krijgen te maken met meer drukte.

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op www.denieuwen200.nl en www.facebook.com/DeNieuweN200.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark