Geslaagde ledenvergadering bij Taylor Guitars

woensdag 07 december 2022

De Algemene Ledenvergadering van 6 december jl. vond plaats bij Taylor Guitars en is redelijk bezocht. Een aantal nieuwe leden op het Business Park hebben zich voorgesteld. Het bestuur heeft de aanwezigen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op en rondom BPAO. Alle kavels op Fase I zijn inmiddels verkocht. 

Verder is er een toelichting gegeven door de penningmeester op de begroting van 2023 en via stemming goedgekeurd.

Het belangrijkste onderwerp was het informeren van de leden over de voortgang van de verkeersmaatregelen. De gemeente is bezig met de uitwerking van het ontwerp van de aan te brengen drempels en verhoogde middengeleiders. Het definitieve ontwerp zal met de ondernemers besproken worden voordat de uitvoering gepland wordt. Om de voortgang te borgen is er in samenwerking met de gemeente een kwartaaloverleg ingepland.

Na afloop van de vergadering was er naast een hapje en drankje voor de aanwezigen ook een rondleiding door de showroom van Taylor Guitars. Het bestuur bedankt Taylor Guitars voor de gastvrijheid en de aanwezigen voor hun komst naar de ledenvergadering.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark