Grote opkomst bij Dr. Banket

woensdag 29 november 2023

De ALV op woensdag 22 november bij Dr. Banket is goed bezocht. De enthousiaste ondernemer Sercan Dur ontving de ondernemers met koffie en gebak om vervolgens gepassioneerd een rondleiding te geven door de bakkerij.

De begroting voor 2024 werd goedgekeurd door de leden. Het shuttlevervoer is voor drie deelnemende bedrijven t/m 2024 gerealiseerd. En bedrijven kunnen bij Parkmanagement kenbaar maken of zij interesse hebben in aanvullend vervoer.

Het overgrote deel van de vergadering ging over de (on)veiligheid in het gebied en met name in de late avond- en nachtelijke uren. De gemeente heeft excuses aangeboden voor het niet beantwoorden van de brandbrief (betreffende veiligheid) in 2020 en reikt naar aanleiding van de onlangs verstuurde brandbrief - wederom over veiligheid - nu de hand aan ondernemers om gezamenlijk tot een wenselijke oplossing te komen. 
Projectmanager H. Wien licht de komst van de drempels en trottoirs in de Maroastraat toe. Regisseur schoon, heel, veilig P. van der Vliet vertelt over de gestarte hotspotaanpak.
 
H. Wien wil graag in gesprek met ondernemers over de vervoersstromen van en naar het Business Park. Wilt u hierbij aansluiten, meld dit bij de parkmanager.

Wij danken de gastheren van Dr. Banket voor hun gastvrijheid.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark