Hotspot aanpak Business Park Amsterdam Osdorp

dinsdag 27 februari 2024

Komende donderdag 29 februari wordt de Afval Expofette geopend in de Plaza van het Tuinstadhuis, Plein ’40 – ’45. Deze expo gaat over afval en mensen in Nieuw-West. Een van de plekken of ‘hotspots’ waarover iets te zien en beleven zal zijn is Business Park Amsterdam Osdorp. De expositie toont de ervaringen van ambtenaren, bewoners en ondernemers.  

Hotspot BPAO: Uitrit of ontmoetingsplek?
Een van ervaringen in de expositie is rond 'onze' hotspot Business Park Amsterdam Osdorp. Uitritten van bedrijven op het bedrijventerrein worden geblokkeerd door auto’s, er wordt snoeihard gereden en overal zwerft afval. Overlast! Drempels, meer handhaving, brandbrieven, er wordt van alles ingezet om de overlast te bestrijden. Maar succesvol is het nog niet. Ambtenaren zetten samen met een ontwerper een ogenschijnlijk kleine en simpele stap in het onderzoeken van dit fenomeen: ze maken contact met de veroorzakers. Er volgden twee onvergetelijke nachten...

Bent u benieuwd welke oplossingsrichting dit bracht voor Business Park Amsterdam Osdorp? Kom voor inspiratie naar de opening van de Expofette aanstaande donderdag van 16-18u in het TuinStadHuis. Zie uitnodiging en de openingstijden gedurende de maand maart op vrijdag tussen 10 -17 uur.
 
Wilt u meedenken en/of doen met de Schoon Heel Veilig Academie met o.a. Zinzi Stasse. Neem dan contact op met uw gebiedsmakelaar.

>> Lees meer

>> Bekijk de uitnodiging

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark