Klachten samenscholing en zwerfafval

woensdag 15 april 2020

Bij Parkmanagement komen meer klachten binnen over samenscholing van hangjongeren, taxi’s etc.
Het is een bekend probleem op en rondom het park, maar nu het parkeerterrein van McDonald’s en het hotel zijn afgesloten en sinds afgelopen dagen ook het terrein bij Shell vanwege samenscholing is gesloten, wijken taxi’s en andere hangjongeren uit naar nog toegankelijke terreinen.

De bezoekers gaan staan op de bekende hotspots buiten het park, het doodlopende gedeelte Lutkemeerweg bij Dolmans Wieringen Prins en keerlus Etnastraat, maar ook op de in- en uitritten en toegankelijke bedrijfsterreinen op het Business Park. Als uw privéterrein af te sluiten is, DOE DAT DAN OOK!

Er wordt in de avonduren gefeest, eten en drinken genuttigd, lachgas gebruikt, etc. Dit leidt tot onveiligheidsgevoelens en veel rotzooi. Coronamaatregelen worden veelal niet nageleefd.

Parkmanagement heeft op dit moment veel contact met politie, handhaving en gemeente. Handhaving en politie zijn veel in het gebied. Deze week is er in de avond intensief gehandhaafd in het gebied.

Ziet u situaties zoals samenscholing dan mag u 112 bellen. U kan ook melding maken via de politie-App of https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Maak naast melding bij de politie ook melding bij de gemeente via de website, tel.nr. 14020 of via de Buiten Beter App.

Tevens vragen wij uw begrip voor het niet altijd tijdig verwijderen van het zwerfafval door de gemeente i.v.m. beperkte capaciteit.

Parkmanagement zal schouwrondes blijven uitvoeren en meldingen blijven maken. Het is fijn als u zelf meehelpt om de kavel schoon te houden. Uiteraard kunt u ook uw klachten blijven melden bij uw parkmanager.

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark