KVO + avondschouw

dinsdag 03 december 2019


Tijdens de KVO-B werkoverleg zijn weer veel zaken m.b.t. veiligheid besproken. De cijfers van de politie geven weer dat er weinig overlast in het gebied is.
Er zijn afgelopen jaar 4 gestolen auto's in de openbare ruimte aangetroffen en er zijn een aantal meldingen van overlast gedaan. De onveiligheidsgevoelens die er heersen volgens de uitgevoerde KVO-B enquĂȘte komen niet overeen met de cijfers.

Tijdens de avondschouw is geconstateerd dat bijna alle openbare verlichting werkt.
De extra verlichting op de voetpaden Maroastraat, Etnastraat en Fogostraat werd als zeer positief ervaren. De KVO-B werkgroep gaat er vanuit dat dit bijdraagt aan een vermindering van de onveiligheidsgevoelens.
Bij onveilige of verdachte situaties, maar ook bijvoorbeeld bij het opmerken van illegale straatraces vraagt de politie om melding te maken via hun website

Bij aanwezigheid van ongewenste gasten mag je 112 bellen. Hoe vaker zaken gemeld worden, des te hoger het op de prioriteitenlijst komt. Ook vindt de wijkagent het fijn om met medewerkers in contact te komen als u of uw medewerkers last hebben van onveiligheidsgevoelens. Bij de gemeente kunt u meldingen op de volgende manier maken:
Website: www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/melding-openbare-ruimte-en-overlast/, via de Buiten Beter App of via telnr.: 14020.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark