McDonald's restaurant Osdorp McDrive feestelijk geopend

donderdag 29 augustus 2013

McDonald’s restaurant Osdorp McDrive is gisteren feestelijk geopend in het bijzijn van Achmed Baâdoud, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Nieuw-West. Het nieuwe restaurant biedt 107 nieuwe arbeidsplaatsen in de directe omgeving en is voorzien van de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie bij McDonald’s Nederland: “Wij zijn trots om vandaag ons 236ste restaurant te openen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het nieuwe restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, waaronder zuinige installaties met warmteterugwinning en warmtepompen, maar ook LED-verlichting en watervrije urinoirs die per stuk maar liefst 115.000 liter water per jaar besparen.”

Cees van der Veldt, Franchisenemer McDonald’s Osdorp McDrive: “De totstandkoming van het restaurant is het resultaat van een prettige samenwerking met de gemeente. Daarnaast verwelkomen we 107 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving.”

Het adres van McDonald's Amsterdam Osdorp McDrive is Fogostraat 8 (afslag 7 op de A9 en volg Amsterdam Osdorp).

(Op de foto v.l.n.r.: Achmed Baâdoud, Debbie de Wagenaar en Cees van der Veldt)

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark