Mobiliteitsscan ter waarde van € 2.000,- cadeau

donderdag 28 april 2022

Na Corona weer minder thuiswerken? Of door toegenomen drukte op de weg weer meer in de file? Daar kan Parkmanagement samen met Groot Schiphol Bereikbaar in helpen. Daarvoor bieden we een Mobiliteitsscan ter waarde van €2000,- cadeau. Daarmee kunnen we samen werken aan slimme, duurzame mobiliteit en gezondheid voor de werknemers.

Zo’n mobiliteitsscan geeft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot. Alle berekeningen worden uitgevoerd op basis van concrete woon-werkverplaatsing, het exacte aantal kantoordagen per medewerker, actuele OV-dienstregelingen en reële file-verwachtingen. Met deze informatie helpt Groot Schiphol Bereikbaar u verder op weg naar een passend en duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie. Lees hier meer over de mobiliteitsscan.

De scan geeft antwoord op vragen als:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en -kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werk- en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal leaseauto’s verminderen?

Aan de slag of eerst een afspraak?

De mobiliteitsscan start met een postcodeanalyse. Hiervoor hebben we de postcodes van uw werknemers nodig. Daarmee wordt de mobiliteitspotentie van uw organisatie berekend. U kunt deze postcodeanalyse samen met één van de mobiliteitsmakelaars van Groot Schiphol Bereikbaar invullen, of zelfstandig invullen met deze template en deze naar de adviseurs van Groot Schiphol Bereikbaar mailen. U krijgt de uitkomsten per e-mail toegestuurd.

AVG-proof mobiliteitsadvies

Groot Schiphol Bereikbaar ziet er op toe dat er alleen gegevens gebruikt worden die niet herleidbaar zijn tot individuele personen. Op deze manier worden persoonsgegevens beschermd en kunnen bedrijven hun voordeel doen met oplossingen die de bereikbaarheid en duurzaamheid bevorderen.

 

Over Groot Schiphol Bereikbaar

Royal Schiphol Group, gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland, SADC, Vervoerregio Amsterdam en het ministerie van I&W bundelen de krachten in het programma Groot Schiphol Bereikbaar. Samen zetten we ons in voor een betere infrastructuur, duurzame mobiliteit en gedragscampagnes om bijvoorbeeld thuiswerken, de fiets of het OV te stimuleren. Zo blijft Schiphol een aantrekkelijk gebied om te wonen en werken.

 

Wilt u alvast meer informatie over de mogelijkheden kijk dan op www.grootschipholbereikbaar.nl .

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark