Ondertekening uniek convenant voor camerabewaking

dinsdag 02 juli 2013

De samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en Business Park Amsterdam Osdorp is op donderdag 27 juni 2013 bekrachtigd door het ondertekenen van een convenant tijdens de Algemene Leden Vergadering bij Taylor Guitars.

De samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en Business Park Amsterdam Osdorp is op donderdag 27 juni 2013 bekrachtigd door het ondertekenen van een convenant tijdens de Algemene Leden Vergadering bij Taylor Guitars. Het startschot is gegeven om de realisatie van camerabewaking op het bedrijvenpark in gang te zetten. Jan Bovy, voorzitter BPAO gaf aan verheugd te zijn met de aftrap van de publiek private samenwerking. Als eerste in Amsterdam krijgt Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO) camera's in de openbare ruimte die de veiligheid op het bedrijvenpark verder gaan verbeteren. Tot nu toe mochten bedrijven alleen camera's op eigen terrein hebben. Het convenant geeft de mogelijkheid om het hele terrein van permanente camerabewaking te voorzien. Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud gaf aan dat een beveiligd terrein interessanter is voor nog te vestigen bedrijven. De ambitie is om nog voor het einde van het jaar camera’s te plaatsen.

De camerabewaking is voor een proefperiode van vijf jaar. Een evaluatie moet uitwijzen of de camerabewaking wordt voortgezet. Alle ondernemers van het businesspark zijn lid van de Parkmanagementvereniging BPAO die hun gezamenlijke belangen behartigt zoals veiligheid, infrastructuur en onderhoud van het groen.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark