Onderzoeksresultaten Beveiligingsonderzoek BPAO gespresenteerd

vrijdag 15 juni 2012

Presentatie 13 juni 2012 goed bezocht door ondernemers.

Amsterdam werkt aan een proef met cameratoezicht op bedrijventerreinen. Deze moet duidelijk maken of de gunstige ervaringen met cameratoezicht op andere bedrijventerreinen ook in Amsterdam te gebruiken zijn. Ook op Business Park Amsterdam Osdorp start mogelijk een praktijkproef.

Er zijn vijf gebieden voor de proef geselecteerd: Cornelis Douwes (Amsterdam Noord), Rieker Business Park, Amstel Business Park, het nieuwe Businesspark Amsterdam Osdorp en Teleport (Westpoort). Allereerst is er een veiligheidsscan in de gebieden uitgevoerd. Met deze scan wordt de veiligheidssituatie in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt vervolgens de proef ingericht.

Op 13 juni zijn de onderzoeksresultaten gepresenteerd van de quick scan en de enquete omtrent de veiligheid op Business Park Amsterdam Osdorp. 

De parkmanagement Vereniging is nu in overleg met Stadsdeel Nieuw-West over de resultaten van de quick scan. Gezamenlijk wordt gekeken naar de invulling van maatregelen ter verbetering van de objectieve en subjectieve veiligheid op het Business Park. Cameratoezich is hierbij een wens en een doel van zowel Stadsdeel als Vereniging.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark