Ontwikkelingen Business Park Amsterdam Osdorp: een korte update

dinsdag 04 december 2018

Het moet er ook leuk verblijven zijn. Voor de mensen die er werken én voor de mensen die er langs fietsen, doorheen wandelen of vlakbij wonen. Wie kan daar beter over meedenken dan de mensen die er nu werken? Dat dacht SADC die samen met gemeente Amsterdam verantwoordelijk is voor de ontwikkeling. SADC ging met de lunchkeet naar het terrein in gesprek met de medewerkers.

Lees hier het interview met Peter Joustra, projectdirecteur GEM Lutkemeer. 

Gemiddeld een 7,3

Het huidige bedrijventerrein kreeg een 7,3 als cijfer. Opmerkingen als ‘Het is prettig dat ik hier vanuit Alkmaar makkelijk met de auto kan komen’, ‘Fijn is de ruimte en het groen’ of ‘Ik mis wel de mogelijkheid om een goede kop koffie te drinken en ergens af te spreken’ geven ons goede input voor de ontwikkeling van fase 2 van Business Park Amsterdam Osdorp.

De resultaten nog niet gezien? Klik door naar de top 5 en punten voor verbetering! 

Aan de slag: een veilig Business Park Amsterdam Osdorp

Op dit moment werken SADC, gemeente Amsterdam, politie, brandweer en het parkmanagement in de Werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hard aan verbetering op het huidige bedrijventerrein. Zoals een betere verlichting, minder hangjongeren en minder zwerfafval. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

Nieuw bedrijventerrein: hoe verder?

Hoe gaat de openbare ruimte eruit zien op het nieuwe bedrijventerrein? Waar komen wegen, paden, groen en water? Dat komt in het inrichtingsplan waar GEM Lutkemeer op dit moment aan werkt. Ook staan daarin de regels voor duurzaamheid voor de nieuwe gebouwen. Op dit moment wordt tevens gekeken naar de inpassing van zorgboerderij de Boterbloem.

Meld je aan voor de Facebook-pagina

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten op Business Park Amsterdam Osdorp? Volg ons dan op Facebook. We geven hier regelmatig korte updates. Heb je ondertussen vragen of opmerkingen? Laat je reactie dan achter op www.pmamsterdamosdorp.nl.

Business Park Amsterdam Osdorp wordt ontwikkeld door GEM Lutkemeer, GEM Lutkemeer is een samenwerkingsverband tussen gemeente Amsterdam en SADC en ontwikkelt het nieuwe deel van Business Park Amsterdam Osdorp (fase 2).

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark