Onveilige situatie voor medewerker: het móet veiliger

woensdag 23 juni 2021

Maandag 14 juni kreeg een medewerkster op ons park te maken met intimidatie bij het tankstation bij de Ookmeerweg. Uiteraard is hier melding van gemaakt. 

Heeft u ook te maken met intimidatie, bedreiging of een andere vorm van overlast, meld dit te allen tijde bij de politie en de gemeente. Uw melding wordt namelijk gebruikt om goed in beeld te krijgen waar meer toezicht nodig is en voor dossieropbouw.

Hoe snel de politie komt, hangt onder andere af van andere prioriteiten in de stad. Daarom is het belangrijk om elke vorm van overlast te melden, zodat er in de toekomst gewerkt kan worden aan structurele oplossingen.

Doe altijd aangifte en bel bij overlast of een verdachte situatie de politie:

U kunt ook melding (telefonisch of via WhatsApp) maken bij uw wijkagent Ed Stoop via Ed.stoop@politie.nl of 06-53904445  (alleen bereikbaar tijdens diensturen).

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark