Op bedrijfsbezoek bij Dr. Banket

dinsdag 08 augustus 2023

Op 13 juli is Parkmanagement samen met de wijkagent op bedrijfsbezoek geweest bij Dr. Banket. De twee eigenaren Sercan en Michel huren al ruim een jaar twee units in het Business Court aan de Maroastraat.

Na een welkome ontvangst volgde er een rondleiding door de bakkerij, waar ongeveer 15 mensen werken. En omdat zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk vinden, kunnen dit mensen uit meerdere lagen van de samenleving zijn.

Met de enthousiaste eigenaren werden meerdere parkmanagementactiviteiten besproken. Netcongestie is een actueel punt voor dit bedrijf en de problematiek betreffende het rondhangen van jongeren en straatraces werd besproken en een eventueel collectief ongediertebestrijdings-abonnement kwam aan bod.

Dr. Banket - leverancier van o.a. BestelTaart.nl die taarten en andere lekkernijen landelijk bezorgt - is een mooi bedrijf met enthousiaste medewerkers en wij danken hen voor het leuke en interessante bedrijfsbezoek.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark