Osdorperweg afgesloten

woensdag 26 oktober 2022

De Osdorperweg is tot half mei 2023 afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Joris van den Berghweg en Halfweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Haarlemmerweg, de Slotermeerlaan en de Ookmeerweg. Voetgangers en fietsers kunnen het werk passeren. Wellicht handig om uw medewerkers en klanten in te lichten.

Wat er gaat gebeuren

Het wegdek wordt vernieuwd en er zijn werkzaamheden aan kabels en leidingen. Op het nieuwe asfalt brengen worden rode fietsstroken aangebracht.

Wanneer

Van 17 oktober 2022 tot half mei 2023 zijn er werkzaamheden. De uitvoering van de werkzaamheden gaat in 8 fasen. Er wordt gestart bij Halfweg en ze eindigen bij de kruising met de Joris van den Berghweg.

Bereikbaarheid en gevolgen voor verkeer

De Osdorperweg is tijdens de werkzaamheden ter plekke afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen. Ze leiden het verkeer om via de Haarlemmerweg, de Slotermeerlaan en de Ookmeerweg. Voetgangers en fietsers kunnen het werk passeren.

Afhankelijk van de plek van de werkzaamheden kunnen auto’s tijdelijk parkeren op de parkeerplaats onder de A5 bij de Raasdorperweg of op het parkeerterrein aan de Houtrijkstraat in Halfweg.

Let op!

We werken van inrit tot inrit. Ondernemers worden voor aanvang van de werkzaamheden benaderd door de omgevingsmanager. 

>> Lees meer

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark