Politieacties in het kader van veiligheid

woensdag 10 november 2021

Parkmanagement is samen met de wijkagente Mariska de Haas bij verschillende bedrijven op bezoek geweest om kennis te maken en met de ondernemers te bespreken welke onveiligheidsgevoelens er spelen bij de medewerkers. De intentie is om alle bedrijven met de wijkagente te laten kennismaken.

Indien de capaciteit het toelaat, worden er in het kader van de veiligheid op ons park regelmatig acties uitgevoerd en wordt er steeds meer gehandhaafd op o.a. foutparkeren. Dit gaat dan met name om het parkeren op de in- en uitritten in de avonduren.
Wij hopen in samenwerking met de gemeente te werken aan structurele oplossingen.

De wijkagente wil de bedrijven het belang van het maken van meldingen - van welke vorm van overlast dan ook- duidelijk maken.

Mariska is te bereiken via mariska.de.haas@politie.nl en telefoonnummer: 06-20451714. Bij spoed bel 112. Is er geen spoed, maar wel direct politie nodig? Bel 0900-8844.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark