Resultaten QuickScan

donderdag 17 mei 2018

Er is bij 4 bedrijven een QuickScan WKO-systeem uitgevoerd waarbij de opdracht was om te kijken of er een tweewegklep aanwezig is en of de primaire installatie goed functioneert. Deze dient volgens de voorschriften van Eneco aanwezig te zijn. Een tweewegklep dient ervoor om de flow in de bronwarmte-aansluiting te onderbreken als de warmtepomp c.q. warmtewisselaar niet in bedrijf is. Als deze niet aanwezig is, heb je een afname van warm water.
Bij 3 van de 4 bedrijven was deze klep aanwezig en is de installatie goed aangesloten. Of de aanwezige installatie goed lucht- of waterzijdig is, is niet nagekeken.
Belangrijk is dat het gebouwbeheersysteem gekoppeld is aan het WKO-systeem, zodat je op afstand toegang hebt tot je gegevens en de parameters kan uitlezen.
 
Als u wilt checken of uw installatie geoptimaliseerd, is kunt u contactgegevens van het installatiebureau opvragen bij uw parkmanager

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark