Schokkende cijfers

dinsdag 28 september 2021

Tijdens de laatste ALV is gedeeld dat de gebiedsscan is opgeleverd aan de gemeente Amsterdam. Op basis van deze scan wordt er nu gewerkt aan een plan van aanpak op het gebied van veiligheid en beheer door de gemeente. Na akkoord zal er in oktober een presentatie gegeven wordt door de organisatie die de gebiedsscan heeft uitgevoerd.

Schokkende cijfers
Tegelijkertijd is voor het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen een enquête uitgevoerd. De resultaten zijn bekend en gedeeld met de gemeente zodat de ervaringen en aanbevelingen meegenomen kunnen worden in het totale Plan van Aanpak.
Er kan geconcludeerd worden dat de betrokkenheid van de ondernemers hoog is. Ongeveer 80% van de ondernemers heeft de moeite genomen om de enquête in te vullen. Voor een relatief klein bedrijventerrein zijn de cijfers behoorlijk schokkend en verrassend. Hier is serieus wat aan de hand. Dit blijkt ook uit de cijfers van de politie.

Veel overlast
De overlast wordt als zeer groot ervaren. Met name op de parkeerplaatsen, in- en uitritten en de wegen in de openbare ruimte. De grootste irritatie en gevoel van onveiligheid wordt veroorzaakt door hard rijden/straatraces, vervuiling, geparkeerde auto’s, lawaai, drugsgebruik en rondhangen.

Uw input wordt meegenomen in passende maatregelen.  

Blijft u melden, dan is er een registratie en vraag om een terugkoppeling.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark