Start aanbrengen busdrempels in week 29

dinsdag 11 juli 2023

In week 29 wordt er gestart met het aanbrengen van de busdrempels in de Etnastraat, zoals besproken in de afgelopen Algemene Ledenvergadering.

Voordelen
Belangrijkste functie van deze drempels is het snelheidremmend effect op personenauto's, terwijl busverkeer wel een comfortabele doorgang wordt verleend.

Planning
De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 juli (met eventuele uitloop op zaterdag 22 juli) tussen 07.00 - 16.00 uur, waarbij één zijde van de Etnastraat is afgesloten en het verkeer via de andere zijde door verkeersregelaars wordt omgeleid.

Drempels overige straten

De plaatsing van de drempels op de Maroastraat, Fogostraat en Lutkemeerweg wordt op z’n vroegst uitgevoerd na de zomervakantie. Bijgaand het definitieve ontwerp van de gemeente (link volgt).
Vragen?
Neem contact op met technisch manager Michael Rasch van het ingenieursbureau Amsterdam via michael.rasch@amsterdam.nl.

Aanleg trottoirs

Aansluitend aan de werkzaamheden in de bovengenoemde straten, vindt de aanleg van de trottoirs in de Maroastraat en Etnastraat (vervanging schelpenpad) plaats. Dit heeft de gemeente besloten na overleg met ondernemers en de pilot die eerder dit jaar heeft plaatsgevonden. 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark