Start aanleg trottoirs en drempels maandag 18 maart

donderdag 14 maart 2024

Graag willen wij u informeren dat op maandag 18 maart de werkzaamheden in de Maroastraat zullen aanvangen, waarbij de trottoirs en drempels worden aangelegd. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting duren tot en met 24 mei (dit is de gehele uitvoeringsperiode). Tijdens deze periode zal er eenrichtingsverkeer worden ingesteld in de Maroastraat, afhankelijk van de uitvoeringszijde van de werkzaamheden. Wij vragen uw begrip voor eventuele verkeershinder en verzoeken u hiermee rekening te houden in uw planning.

Voor uw veiligheid en gemak zal er een loopzone worden gecreƫerd voor voetgangers, middels het plaatsen van loopschotten.

Start aanleg kunststof drempel
De aanleg van de kunststofdrempel op de Lutkemeerweg staat gepland vanaf 18 maart en duurt circa 3 dagen waarin de werkzaamheden zullen worden afgerond, waarbij de gemeente streeft naar minimale verstoring van de doorgang. Wij garanderen dat de doorgang naar uw bedrijf te allen tijde gewaarborgd zal zijn.

Voor de aanleg van de drempel op de Fogostraat geldt dat deze zal plaatsvinden tussen 2 en 23 mei. Wij zullen u tijdig voorzien van gedetailleerdere informatie omtrent de exacte uitvoeringsperiode.

Bij vragen voor de buitenwerkzaamheden kunt u terecht bij Frans Veldt via 06-53877645.

Terugkoppeling aanleg soort en aantal drempels
In nauw overleg met de gemeente zijn alle wensen en zorgen van ondernemers zorgvuldig meegenomen en afgewogen in het proces. De aanleg van de drempels wordt uitgevoerd conform de eerder gecommuniceerde plannen, rekening houdend met de technische en financiƫle haalbaarheid.

Echter, met betrekking tot de drempel bij Studio Anneloes - Production People - Bouwmaat, willen wij u informeren dat deze op de aangewezen locatie zal worden geplaatst, zij het zonder middendruppel en verkeerzuil. Op deze manier kunnen grote voertuigen hun benodigde draaicirkel optimaal benutten.

Waar mogelijk zal de gemeente tevens obstructies aanbrengen om het groen te beschermen. Dit zal ook in de Etnastraat gebeuren.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark