Succesvolle ALV bij Sanquin

dinsdag 22 december 2015

De tijden beginnen weer te veranderen, voor het eerst in lange tijd heeft de Vereniging bij een ‘nieuwe gebruiker’ de Algemene Leden Vergadering kunnen laten plaatsvinden. Sanquin was de gastheer en de opkomst was hoog. De Vereniging is erg blij met zo’n goede betrokkenheid van zowel eigenaren als gebruikers. Belangrijke thema’s zoals meerjarenbegroting, lidmaatschapsbijdrage en parkmanagementactiviteiten werden besproken. Sanquin gaf een goede presentatie over het bedrijf, SADC vertelde over de ontwikkelingen van het terrein en er werd een presentatie gehouden over de Circulaire Economie. Dit thema zal in de volgende bestuursvergadering verder besproken en uitgewerkt worden.

De werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen werd gefeliciteerd voor het behalen van het Certificaat Continu Samenwerken. Robert de Koning reikte het certificaat uit.

Op de foto ziet u v.l.n.r.: Cees van der Veldt (voorzitter), Walther Poel (Politie), Dick Klink (Brandweer), Achmed Baâdoud (Stadsdeel voorzitter), Dorita Megens (Parkmanager) en Robert de Koning (MKB).

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark