Terugkoppeling ALV 25 november 2021

woensdag 01 december 2021

Donderdag 25 november heeft de digitale algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Er was een goede opkomst.

Voorzitter Cees van der Veldt wil na 8 jaar graag zijn rol als voorzitter van de Vereniging overdragen. Helaas is er tot op heden niemand beschikbaar gevonden. Een alternatief dat binnen het bestuur is besproken, is het aanstellen van een externe betaalde voorzitter.
Uiteraard gaat de voorkeur uit naar een collega-ondernemer, die ongeveer 25 uur per jaar wil besteden aan de Vereniging. Meld u hier aan!

De begroting 2022 is door penningmeester Nils Kan toegelicht en door de leden goedgekeurd.
De stand van de continuïteitsreserve wordt jaarlijks meegenomen bij de bepaling van de leden bijdragen.
De ledeninkomsten in 2021 zijn verhoogd door 2 nieuwe deelnemers.
De mogelijke kosten voor een plusniveau groenonderhoud (o.a. meer maaibeurten) en zwerfafval zijn geschat i.v.m. de lopende gesprekken over beheer met de gemeente A’dam.
Eventueel extra investeringen en gerelateerde kosten op het gebied van veiligheid zijn niet opgenomen in de begroting. De Vereniging is in afwachting van het advies vanuit de gemeente n.a.v. de uitgevoerde gebiedsscan. Wij hopen dit jaar nog uitsluitsel te krijgen.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark