Terugkoppeling ALV met bio-BBQ

dinsdag 02 juli 2019

Fase 2

Het inrichtingsplan Fase 2 is gepresenteerd. Aan ontwikkelingen op Fase 2 worden hoge duurzaamheidseisen gesteld zoals smartverlichting, natuurinclusieve erfafscheidingen en zonnepanelen. En ook wordt ingezet op herbruikbare materialen en afvalscheiding. Het inrichtingsplan gaat de komende periode - waarschijnlijk na de zomer - de officiële besluitvorming in.

KVO-B: maatregelen zwerfafval en autorijscholen

Belangrijke besproken punten die in het komende KVO-B overleg besproken worden zijn de aanpak van het zwerfafval (hoe kunnen we het gedrag beïnvloeden), maar ook de toename van autorijscholen die de bedrijfsvoering hinderen.

Duurzame mobiliteit

De interesse voor deelfietsen, E-bikes en de buurtbus is bij de ondernemers geïnventariseerd. Met de belangstellenden wordt vanuit Groot Schiphol Bereikbaar contact opgenomen.

Duurzame energie

Parkmanagement sprak over een unieke kans om gebruik te maken van de gratis energiescan die vanuit de gemeente aangeboden wordt. Dit kan bedrijven zeker op weg helpen om aan de nieuwe informatieplicht/energiewetgeving te voldoen. Het is een interessante tool om te kijken waar je nu als bedrijf staat. Vanuit de vereniging is het streven om bestaande losse initiatieven zoals Hello Energie en Eteck met elkaar te verbinden.

Geïnteresseerden vanuit de ALV zullen worden benaderd voor een vervolgafspraak.

Bio-BBQ

De opkomst was redelijk, de sfeer prettig en wij vonden het heel fijn een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Tijdens de biologische barbecue werd er op informele wijze geborreld en nagepraat.
Wij danken gastheer No Excess voor de interessante rondleiding door het bedrijf en de gastvrijheid en uiteraard alle aanwezigen voor hun betrokkenheid. 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark