Terugkoppeling kwartaaloverleg

dinsdag 02 augustus 2022

Het eerste kwartaaloverleg BPAO met de gemeente Amsterdam heeft plaatsgevonden. De belangrijkste (actie)punten willen wij graag met jullie delen:

  • De verkeersontwerpen worden verder uitgewerkt. Vanuit de verkeersontwerper zal binnen 2 weken een terugkoppeling komen met een aantal opties voor vrachtwagenvriendelijke drempels. Hierna kan een draagvlakmeting bij de bedrijven worden uitgevoerd om te bepalen welke verkeersmaatregel(en) de voorkeur hebben.
  • Verzoek aan de bedrijven om een bordje op het hekwerk te plaatsen verboden te parkeren.
  • Eén of twee bedrijven worden benaderd of zij akkoord zijn met het plaatsen van een kruis met NP op de in- en uitrit. Bij akkoord kan het voorstel concreet worden voorgelegd aan de gebiedsbeheerder. (Die voorziet hier geen problemen in). Bij een positief resultaat kan deze maatregel bij meerdere bedrijven worden uitgevoerd.
  • Handhaving gaat een handhavingsactie op korte termijn organiseren waarbij de nadruk ligt op handhaving overlast personen in de late avonduren (21.00 – 23.00). Handhaving zal hierover contact onderhouden met politie en Parkmanagement.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark