Tips voor de feestdagen

woensdag 18 december 2019


Bereikbaarheid van uw pand
Bij veel bedrijven ontbreekt een huisnummer op de gevel. Dat bemoeilijkt het werk van bijvoorbeeld de politie, brandweer en ambulance. Hulpdiensten moeten de plek waar hun inzet nodig is, zo snel mogelijk kunnen vinden. Plaats een goed verlicht naam- en huisnummerbord.

Brandveiligheid
Afval buiten tegen de gevel kan een serieus probleem worden. Door brandstichting kan er gemakkelijk brandoverslag plaats vinden. Plaats daarom afvalcontainers en houten pallets etc. niet tegen of rondom uw bedrijfsruimte, of onder luifels. Houd deze buiten bereik van derden (vandalisme) en sluit containers goed af.

En ook inbrekers vieren feest
Veel bedrijventerreinen en bedrijven zijn tijdens de feestdagen verlaten en het ideale doelwit voor criminelen. Zorg dat alles goed afgesloten is, zorg voor goede verlichting aan de buitenkant en zorg dat kostbare apparatuur niet zichtbaar is van buitenaf.

>>Klik op de afbeeldingen

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark