Uw mening is nodig voor hercertificering KVO-B

dinsdag 24 augustus 2021

De gemeente en de  ondernemers in het gebied willen graag blijven samenwerken met als doel; een 'schoon, heel en veilig' Business Park Amsterdam Osdorp.

Door deze publieke en private samenwerking heeft uw Business Park alweer drie jaar geleden het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald.
De door de samenwerkende partijen opgerichte werkgroep gaat zich ook dit jaar weer inspannen om het Keurmerk te behouden, en daarmee de kwaliteit van het Business Park te behouden en waar mogelijk verder te verbeteren.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen kan voor de bedrijven een voordeel opleveren, zoals een korting op de verzekeringspremie voor brand- en inbraakverzekeringen. Informeer hier naar bij uw verzekeraar.
Een goede samenwerking met o.a. gemeente en politie is van groot belang om het beheer van het bedrijventerrein en het bestrijden van overlast goed aan te pakken. Ook vinden wij het heel belangrijk te horen wat uw mening is over de kwaliteit van het gebeid.

Om het Keurmerk Veilig Ondernemen weer te verlengen moeten wij een enquête houden onder de ondernemers in het gebied. De input van deze enquête wordt gebruikt voor het maken van een plan van aanpak voor de komende drie jaren.
De toetsingscommissie die de resultaten van de enquête beoordeeld stelt wel als eis dat er een hoge respons wordt behaald met de enquête.
 
Daarom onze oproep aan u om de enquête in te vullen die u op korte termijn via een link in een mailing ontvangt.

 
De enquête vraagt ongeveer 5 minuten van uw tijd en alle gegevens en antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.
De resultaten van de enquête worden gedeeld met u via de nieuwsbrief voor het Business Park Amsterdam Osdorp.
 
Wij danken u alvast voor uw medewerking en als u vragen heeft schroom dan niet om ons te bellen, u kunt ons bereiken op …
Nogmaals dank,

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark