Veelvuldig melden help wél! 

woensdag 02 december 2020


Maandag 30 november jl. heeft er een KVO-B werkgroepoverleg plaatsgevonden waarbij gemeente en politie nogmaals vragen om meldingen (van welke vorm van overlast dan ook) te maken. Dit is het systeem waarop beiden organisaties kunnen acteren. En veelvuldig melden helpt zeker.
 

Een bedrijf op ons park maakt regelmatig melding van het vele zwerfafval op zijn in - en uitrit. De gemeente -  die normaliter alleen het gebied door middel van veegwagens op B-niveau houdt - stuurt naar aanleiding van de melding gemeentewerkers om op locatie het zwerfafval te verwijderen.

Melding maken
U kunt melding maken via de politie-App of www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen. Maak naast melding bij de politie ook melding bij de gemeente via de website, tel.nr. 14020 of via de Buiten Beter App

U mag ook melding (telefonisch of via WhatsApp) maken bij uw wijkagent Ed Stoop via Ed.stoop@politie.nl of 06-53904445  (alleen bereikbaar tijdens diensturen). Krijgt u de wijkagent niet aan de lijn en wilt u wel contact met de politie, bel het algemene nummer 0900-8844.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark