Verkeersscholen op het Business Park

donderdag 26 april 2018

De verkeersschool erkent het probleem dat m.n. bestaat uit de oefening achteruit inrijden in een inrit. Dit is een belangrijke oefening in de opleiding van chauffeurs en zal in de praktijk geleerd moeten worden. Als de instructeur ziet dat ze de bedrijfsvoering van het bedrijf waar ze de oefening uitvoeren hinderen, breken ze de oefening af.
Verkeersscholen en examinatoren zoeken altijd rustige gebieden op om te oefenen, zodat ze zo min mogelijk overlast veroorzaken. De chauffeurs worden opgeleid om onder alle omstandigheden veilig en professioneel te kunnen deelnemen aan het verkeer.

De verkeersschool zal de klacht met de instructeurs en examinatoren bespreken, maar vraagt ook om begrip voor oefenruimte. Vele bedrijven hebben immers goed opgeleide chauffeurs nodig.

Laten we elkaar de ruimte geven en spreek bij overlast het bedrijf/de desbetreffende instructeur aan, of neem contact om met de parkmanager.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark