Zeer geslaagde digitale ALV

dinsdag 08 december 2020


De digitale Algemene Ledenvergadering van 7 december jl. is goed bezocht en het volgende is o.a. besproken: Plan van aanpak n.a.v. brandbrief, BPAO Energie positief en de Ledenbijdrage. De leden is gevraagd of zij als lid instemmen met de wijziging in de begroting betreffende de ledenbijdrage en met het opnemen van hogere posten voor het inwinnen van juridisch advies en het verwijderen van zwerfafval.

 

Plan van aanpak n.a.v. brandbrief

Naar aanleiding van de overlast in het gebied en de door de bedrijven, omwonenden, SADC en Parkmanagement gestuurde brandbrief zijn er vanuit de gemeente, politie met de Vereniging en andere betrokkenen verschillende veiligheidsoverleggen geweest, die geleid hebben tot het opstellen van een PvA vanuit de gemeente. Via een presentatie werd de stand van zaken toegelicht, diverse opties van toezicht zijn besproken en de aanpak van zwerfafval zal hiervan een onderdeel uitmaken. Echter is er vanuit de gemeente nog geen besluit genomen.

Door meerdere gebieden die ook met overlast te maken hebben te koppelen, is toezicht beter in te zetten en wordt het financieel beter haalbaar.

Het werd door de gemeente ook duidelijk aangegeven dat het een gezamenlijk probleem is waarbij ook gezamenlijk de financiële lasten gedragen moeten worden.
De politie heeft duidelijk het belang van melden aangegeven. De gemeente en politie acteren op dit systeem.
Op dit moment zijn de politie en de veiligheidscoördinator bezig om te kijken of er nog gezamenlijke acties in het gebied kunnen worden uitgezet.

 

BPAO Energie positief

Het project BPAO Energie positief kan met voldoende stemmen doorgang vinden. De projectmanager gaf een update van de stand van zaken. De presentatie is terug te vinden op de website achter de ledenlogin.

Wilt u al ondernemer en of eigenaar ook een bijdrage leveren aan het verduurzamen van uw pand en gebied, denk dan mee in de werkgroep. U kan zich bij uw parkmanager aanmelden.

 

Ledenbijdrage en begroting 2021

Penningmeester Nils Kan heeft de financiën van de Vereniging toegelicht. Nils geeft aan dat er tijdens eerder ALV’s is besproken dat de differentiatie in de ledenbijdrage vanaf 2021 weer gelijkgetrokken wordt. De ledenbijdrage in de begroting is vastgesteld op € 0,60 m² kaveloppervlak.

Daarnaast is er een hogere post in de begroting van 2021 opgenomen voor het verwijderen van zwerfafval en het inwinnen van juridisch advies m.b.t. de vastgelegde afspraken tussen de gemeente en de Vereniging over het beheer en onderhoud.

     

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark