Zijn uw eigendommen veilig?

woensdag 15 april 2020


Ondanks dat veel bedrijven op het Business Park Amsterdam Osdorp ook tijdens de coronacrisis doorwerken, werkt veel van het kantoorpersoneel momenteel thuis.

Dit heeft als gevolg dat er momenteel op het park minder sociale controle is. Wij willen u er daarom graag op attenderen dat bedrijvenparken, vooral in deze periode, gevoelig zijn voor overlast en inbraken.

Misschien ten overvloede, maar denkt u aan de beveiliging van uw pand en eigendommen.

Zorg dat u controleert:

  • Of materialen rondom het pand vast of binnen staan zodat deze niet gebruikt kunnen worden voor inklimming;
  • Of uw spullen veilig opgeslagen liggen;
  • Of uw bewakingscamera’s goed werken; 
  • Of uw alarmsysteem goed staat doorgeschakeld naar uw eigen telefoon en/of meldkamer. 

Parkmanagement blijft regelmatig schouwrondes uitvoeren en zal u informeren bij opvallende zaken. Wij hebben de wijkagent op de hoogte gesteld en gevraagd of ze extra aandacht willen besteden aan het gebied.
Mocht u een verdachte situatie zien, meld dit dan via 112 of, bij geen spoed, via 0900-8844. U kunt tijdens kantooruren ook contact opnemen met Parkmanagement via doritamegens@parkmanagement.nl of 023 525 7826.

 

 

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark