Energiepositief in 2025

donderdag 27 september 2018

Business Park Amsterdam Osdorp wil in 2025 energiepositief zijn. Om dit te bereiken zijn er verschillende initiatieven genomen voor energiebesparing en lokale opwekking. Zo is er een samenwerking aangegaan met Hello Energy.

Hello Energy is de toonaangevende tool voor energiemanagement waarmee je energie en duurzaamheid visualiseert. Door energiedata te combineren met inspirerende content wordt een stream aan informatie gecreëerd voor jou, je collega’s en je buren op het business park. BPAO biedt deze tool kosteloos aan om inzicht te krijgen in je verbruik waardoor je er achter komt hoe je energie en geld bespaart.

Op dit moment zijn er al 20 bedrijven aangesloten. Binnenkort wordt de eerste kwartaalmailing verstuurd inclusief de inlogcodes naar de bedrijven die zijn aangesloten.
Wil je ook graag kosteloos inzicht in je energieverbruik, meer informatie of wil je opnieuw je inloggegevens aanvragen? Dat kan door te mailen naar hello@hello-energy.com

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark