Gratis VRKI-scan (Verbeterde Risico Klasse Indeling)

dinsdag 09 oktober 2018

Het Regionale Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (RPCAA) en de gemeente Amsterdam bieden u een GRATIS VRKI-scan aan. Dit is een instrument om het inbraakrisico van bedrijfspanden te bepalen (a) en aan de hand van het inbraakrisico worden passende preventieve maatregelen in de categorieën: organisatorisch, bouwkundig en elektronisch voorgesteld (b). De uitvoering van de beveiligingsmaatregelen is voor eigen rekening (c). U komt dan ook in aanmerking voor een BORG Beveiligingscertificaat waarmee u uw verzekeraar kan aanspreken op een lagere verzekeringspremie.

Als bedrijf is het verstandig om uw veiligheidsmaatregelen te laten uitvoeren en controleren door een beveiligingsbedrijf dat voldoet aan het BORG Keurmerk. Dit keurmerk wordt uitsluitend afgegeven aan beveiligingsbedrijven die aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Hebt u interesse in een VRKI-scan meldt dit bij uw parkmanager.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark