Zo zonde! Dus ... nú stappen ondernemen

dinsdag 10 maart 2020


U laat toch niet een energiescan aan uw neus voorbij gaan wanneer dit gratis is?! En hier hoort ook nog een jaar lang gratis begeleiding bij en dat betekent dat u dus geheel kosteloos kunt zien waar u staat in het bijdragen aan een energiepositief Business Park in 2025. Dit is óók de manier om te kijken hoe we individueel of collectief stappen kunnen ondernemen. Collectief kan dit wellicht nóg meer financieel voordeel opleveren. Veel collega-ondernemers zijn al aan de slag met de resultaten uit deze energiescan!

Meld je aan!

SADC, Parkmanagement en de gemeente Amsterdam willen graag samen met u bijdragen aan een energiepositief park, met als doel een toekomstbestendige economie die duurzaam en circulair is en gericht op het behouden, stimuleren en aantrekken van werkgelegenheid op ons mooie park.

« Terug

Over Amsterdam Osdorp

Parkmanagementvereniging Business Park Amsterdam Osdorp is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Amsterdam Osdorp om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

A'dam Osdorp

Een stijlvol bedrijvenpark